Courgette lasagna met gehakt
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snij de courgette in dunnen plakken. Ik gebruik hiervoor een kaasschaaf.
  3. Bak de gesnipperde ui en het gehakt zodat het gehakt bruin is.
  4. Voeg de kruiden, knoflook en de tomatenblokjes in blik toe en breng aan de kook.
  5. Zet het voor op een laag pitje en laat het mengsel 10 minuten zachtjes pruttelen.
  6. Mix het ei met de cottage cheese en de helft van de geraspte kaas en breng op smaak met zout en peper
  7. Pak een ovenschaal en begin eerst met een laagje van het gehakt mengsel.
  8. Leg daarop een laag van de courgette linten.
  9. Vervolgens weer een laag gehaktmengsel en een laag van de cottage cheese mix.
  10. Herhaal dit tot alles op is en eindig met een laag geraspte kaas.
  11. Bak 30 minuten in de oven.
Notities